För ett tag sedan bloggade jag om mina
after eight cupcakessom jag bakat.
Efter att ha bjudit mina vänner och familj på
dessa har jag kommit fram till att de är en hit.
På begäran kommer här receptet som jag
hittat på scrappiz.se forum.
Det är egentligen
recept på en kladd kaka som jag fyllt mazarin
formar ungefär till hälften. Jag halverade
gräddtiden och när jag tagit ut de färdiga
kakorna ur ugnen la jag en after eight dark
på varje och lät dem smälta
Jag förvarar dessa i kylen alt. frysen.
Låt dem tina i rumstemperatur innan
de serveras som de är eller
med grädde alt. vailjvisp.
Recept:
150 gr smör
3 dl strösocker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
Smält smöret i en kastrull,
rör ner övriga ingredienser.
grädda 175 gr i 20 minuter i nedre delen.
Servera kall!
after eight cupcakessom jag bakat.
Efter att ha bjudit mina vänner och familj på
dessa har jag kommit fram till att de är en hit.
På begäran kommer här receptet som jag
hittat på scrappiz.se forum.
Det är egentligen
recept på en kladd kaka som jag fyllt mazarin
formar ungefär till hälften. Jag halverade
gräddtiden och när jag tagit ut de färdiga
kakorna ur ugnen la jag en after eight dark
på varje och lät dem smälta
Jag förvarar dessa i kylen alt. frysen.
Låt dem tina i rumstemperatur innan
de serveras som de är eller
med grädde alt. vailjvisp.
Recept:
150 gr smör
3 dl strösocker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
Smält smöret i en kastrull,
rör ner övriga ingredienser.
grädda 175 gr i 20 minuter i nedre delen.
Servera kall!
Stämpelbodens DT var här å spanade!
ReplyDeleteKolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Vad kul med receptet, tack! nu måste jag ju prova göra dem där också! :)
ReplyDeleteDom såg inte tråkiga ut! Kollar äntligen in din blogg, vet att det inte är alltför ofta.. Och tagsen var riktigt fina! Skrev ut dom! =)
ReplyDeleteSes imorrn! Kram Elin
Men hur gott var dem inte, mera mera!
ReplyDelete