Jag vill börja med att säga ett enormt
stort TACK tjejer för alla underbara
kommentarer jag fått!! Tänk att det
är så många som tassar runt på min
lilla blogg, så otroligt kul att få namn
på några av er så att jag kan besöka
era bloggar och inspireras av er!
Era fina ord betyder hur mycket som
helst för mig, och det är riktigt kul
att veta att mitt arbete uppskattas.
Jag blir ännu mer taggad att tänka
ut nya mallar och annat att dela med
mig av!
Nog om detta för ett liiitet tag :)
Eftersom jag har äran att ha fin
främmande från London i form av
min älskade syster med familj har det
inte blivit mycket tid över för bloggande
då vi umgås mest hela tiden.
I går grillade vi korv och pinnbröd och
av degklimparna som blev över gjorde
jag mini scones till frukost! En riktigsuccé!

Varför gör man alltid dessa
stora stora scones som man sedan delar
på fyra delar? Jag har alltid tyckt att dom
blivit väldigt torra, något som dessa mini
bröd absolut inte blev.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tips!
Så slutändan av det hela:
Nästa gång du gör scones;
Testa att göra portions scones!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tips!
Jag har även försökt mig på att pimpa upp
småfranska. Jag har ett riktigt bra recept
i min gamla hemkunskapsbok som jag gärna
delar med mig av om någon önskar, annars
kan man ta vilket småfranska recept som
helst, och hacka ned örter, ost, kryddor etc,
etc.. Det är jättekul att experimentera och
ett perfekt tillbehör till en god sallad!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Denna variant är gjorda på hackad fetaost
och spansk peppar.. mmm!



Lycka till!
kommentarer jag fått!! Tänk att det
är så många som tassar runt på min
lilla blogg, så otroligt kul att få namn
på några av er så att jag kan besöka
era bloggar och inspireras av er!
Era fina ord betyder hur mycket som
helst för mig, och det är riktigt kul
att veta att mitt arbete uppskattas.
Jag blir ännu mer taggad att tänka
ut nya mallar och annat att dela med
mig av!
Nog om detta för ett liiitet tag :)
Eftersom jag har äran att ha fin
främmande från London i form av
min älskade syster med familj har det
inte blivit mycket tid över för bloggande
då vi umgås mest hela tiden.
I går grillade vi korv och pinnbröd och
av degklimparna som blev över gjorde
jag mini scones till frukost! En riktigsuccé!

Varför gör man alltid dessa
stora stora scones som man sedan delar
på fyra delar? Jag har alltid tyckt att dom
blivit väldigt torra, något som dessa mini
bröd absolut inte blev.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tips!
Så slutändan av det hela:
Nästa gång du gör scones;
Testa att göra portions scones!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tips!
Jag har även försökt mig på att pimpa upp
småfranska. Jag har ett riktigt bra recept
i min gamla hemkunskapsbok som jag gärna
delar med mig av om någon önskar, annars
kan man ta vilket småfranska recept som
helst, och hacka ned örter, ost, kryddor etc,
etc.. Det är jättekul att experimentera och
ett perfekt tillbehör till en god sallad!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Denna variant är gjorda på hackad fetaost
och spansk peppar.. mmm!




mmmm. Yummy! Tenkte bare å fortelle deg at jeg nå har brukt mine fjäriler og blomster, laget av malen fra deg, på å lage meg en ny blog heading som jeg selv synes ble veldig bra.
ReplyDeleteTakk for at du delte malene med meg!